Apenheul tickets

Apenheul tickets

Toegangskaarten voor een dagje Apenheul koop je bij de kassa van het park of alvast voor vertrek online via de website. Daarmee bespaar je kostbare tijd, want je hoeft bij aankomst niet achteraan de rij voor de kassa aan te sluiten. E-tickets kunnen worden gescand vanaf je mobiele telefoon of tablet, waardoor uitprinten niet nodig is. Bovendien koop je entreekaarten in de webwinkel altijd met €1,- korting.

  • Online tarieven Apenheul:
  • Volwassenen: €22,50
  • Kinderen: €19,50
  • Mindervaliden: €19,50

Voor actuele prijzen verwijzen wij je graag naar de website van Apenheul zelf: https://www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/entreekaarten/

Bekijk hier de goedkope tickets voor de Apenheul =>

Tickets bestellen bij de Apenheul.

Apenheul tickets

Bron: https://www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/entreekaarten/

Wie online bestelt kan soms nog van veel hogere kortingen profiteren. Tijdens actieperiodes krijg je bijvoorbeeld per kaartje €2,50 korting wanneer je met 4 of meer personen komt en €4,- korting op kaarten die alleen doordeweeks geldig zijn. Daarnaast heeft de Apenheul soms een actie voor Vroege en Late vogels, waarbij je korting krijgt op je kaarten wanneer je al vóór 10:00 uur of juist pas na 14:00 uur naar het park komt. Dankzij deze aantrekkelijke acties kan de korting oplopen tot maar liefst €7,50 per ticket.

Groepskorting
Groepen van minstens 20 personen krijgen altijd €2,50 extra korting op hun entreetickets. In de webwinkel wordt de korting automatisch verrekend wanneer je 20 of meer tickets selecteert.

Arrangementen en extra’s
In de webwinkel kun je ook terecht voor arrangementen en leuke extra’s om nog meer uit je dagje Apenheul te halen. Boek bijvoorbeeld een rondleiding of een arrangement waarbij de kinderen de dierverzorger mogen helpen. Ook bestel je eenvoudig leuke extra’s zoals de handige apengids, een spotpakket of een Apenheul betaalpas (voor €25,- krijg je een pas met een tegoed van €30,-) waarmee je af kunt rekenen bij de horecapunten en souvenirwinkel in de Apenheul.

Seizoenkaart
Met een seizoenkaart krijg je het hele seizoen lang onbeperkt toegang tot de Apenheul. Volwassenen betalen hiervoor €39,- en kinderen van 3 tot en met 12 jaar €27,50. Naarmate het seizoen vordert zijn de passen met korting te koop.

Bekijk hier de veilingtickets voor de Apenheul =>

Heb jij een goede website gevonden waar je tickets kunt kopen, eventueel met een korting? Laat dan hieronder een bericht achter.

Apenheul tickets
4.7 met 22 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

34 minuten ago

Heeft iemand een kortingscode, bon of een bepaalde actie gevonden voor de Apenheul?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.