Apenheul openingstijden

Apenheul openingstijden

Apenheul behoort zonder twijfel tot de meest populaire dierenparken in Nederland. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Apen hebben namelijk altijd al de interesse van mensen gehad. Of je nu met de kinderen een kijkje wil nemen bij de talloze verschillende soorten apen die hier wonen of het zelf gewoon leuk vindt: Apenheul staat een groot gedeelte van het jaar voor je open. Maar wanneer kun je dan eigenlijk precies naar Apenheul? Is het park het hele jaar open of gaat het ook voor een periode dicht? En wat zijn de exacte openingstijden eigenlijk? Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over de Apenheul openingstijden.

Bekijk hier de goedkope tickets =>

Groot gedeelte van het jaar

Apenheul openingstijden

Bron: https://www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/openingstijden/

Wanneer je de vele verschillende soorten apen in Apenheul wil bekijken en ontmoeten, ben je een groot gedeelte van het jaar welkom in het park. Apenheul is echter niet het hele jaar door geopend. In de winter blijven de apen namelijk het liefste binnen vanwege het weer. Daardoor valt er voor bezoekers weinig te zien. Bovendien is het voor de apen belangrijk om ook een aantal maanden rust te hebben. Daarom is Apenheul ieder jaar van november tot en met februari gesloten. Wat de exacte data zijn waarop het park open gaat en weer dicht verschilt per jaar. In 2018 blijft Apenheul tot en met 4 november open. Het park is dus in ieder geval ieder jaar van februari tot en met november geopend.

Openingstijden Apenheul

De exacte Apenheul openingstijden zijn overigens niet het hele jaar hetzelfde. Normaal gesproken is het park gedurende de periode dat het open is elke dag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. In de zomer veranderen deze openingstijden echter. Omdat het dan langer licht blijft en er vaak meer bezoekers komen, blijft Apenheul dan namelijk nog een uur langer open. Vanaf half juli tot eind augustus sluit het park pas om 18.00 uur. Overigens gaat zowel het Berberapengebied als het Doodshoofdapenbos altijd een uur eerder dicht dan de rest van het park.

Lees hier meer over:

Apenheul openingstijden
4.6 met 23 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.