Apenheul korting

De Apenheul: een unieke belevenis. Met korting naar het park?
Apen zijn en blijven fascinerende beesten. Populaire beesten ook. Wie eens écht tussen die apen rond wil lopen, die plant snel een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn. Daar leven honderden apen afkomstig uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië op vrije wijze. In de Apenheul stuit je amper op tralies, hekwerken of gaas. Een aantal apensoorten loopt zelfs gewoon los rond. Ze lopen met je mee, proberen een stukje van je koek te ontfutselen of willen gewoon met je spelen. In de Apenheul zie je de apen van heel dichtbij, en ze blijken heel aardig en sociaal! Lees hieronder meer over met korting naar de Apenheul.

Bekijk hier de kortingen op Apenheul tickets >>

Apeheul korting informatie en tips.

Apenheul korting
Bron: https://www.apenheul.nl/apen-abc/

De apen leven in een prachtige groene omgeving – uiteraard midden in de natuur- aan de rand van Apeldoorn. Behalve de loslopende apen, genieten apensoorten als de gorilla, de bonobo en de orang-oetan heerlijk op speciaal gecreëerde groene eilandjes.

Omdat de apen de ruimte hebben en vanwege het feit dat de apen in groepen samen zijn, laten ze hun ware aard zien; hun natuurlijke gedrag dus. En dat is en blijft fantastisch om te zien, te voelen en te ervaren. De apen doen of ze thuis zijn in Apeldoorn, en feitelijk zijn ze dat ook.

Brulaap

Eenmaal binnen stuit je op tientallen verschillende apen; groot en klein, stil en luidruchtig, grappig en indrukwekkend. Het voert te ver om alle soorten te benoemen, maar geheid dat je de Berberaap, de Blauwoogmaki, Boliviaanse doodshoofdaapjes, de Laaglandgorilla, Leeuwaapjes, Orang Oetans, ringstaartmaki’s, de wolaap en zeker ook de zwarte brulaap tegen het lijf loopt.

Geiten, schapen en varkens

Behalve apen, voelen meer dieren zich prima thuis in de Apenheul. Want apen blijken prima samen te kunnen leven met andere bewoners als capibara’s, geiten, schapen, varkens, kikkers en wilde kalkoenen. En uiteraard kunnen kinderen – en volwassenen die dat willen- heerlijk spelen in het mooiste stukje Apeldoorn; gewoon tussen de apen en andere dieren. Een unieke belevenis. De Apenheul is overigens in de wintermaanden gesloten.

Apenheul korting? Die krijg je standaard als je online een kaartje koopt. Dan namelijk geldt een standaard korting van een euro. Bovendien kent de Apenheul zogenaamde voordeeldagen. De korting kan dan oplopen tot wel 3,50 euro per ticket. Info? Kijk op www.apenheul.nl.

Korting meepakken?

Bekijk hier de goedkope tickets >>

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de Apenheul en kortingen? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares