Apenheul drukte

Eigenlijk kun je nergens zo dicht bij apen komen als in Apenheul. In dit bijzondere park in Apenheul vind je ontzettend veel verschillende apen en kun je ze ook nog eens van dichtbij bekijken. In sommige gevallen kun je de dieren zelfs aanraken of komen ze op je schouder zitten! Verder zijn er ook nog speciale voershows. Omdat het zo ontzettend leuk is in dit park komen er ook ontzettend veel mensen op af. Zelfs vanuit het buitenland komen mensen speciaal voor Apenheul naar Nederland. Het is natuurlijk logisch dat veel mensen naar zo’n leuk park willen komen. Het heeft echter ook een nadeel. Doordat Apenheul zo populair is, kan het soms namelijk ook behoorlijk druk zijn. Maar hoe zit het dan eigenlijk met de Apenheul drukte? Wanneer is het druk in dit park en wanneer juist niet?

Bekijk hier de tickets >>

Wanneer is het druk in de Apenheul?

Apenheul drukte

Bron: https://www.apenheul.nl/plan-je-bezoek/openingstijden/

Gedurende bepaalde periodes is de Apenheul drukte een stuk erger dan normaal. Dat zijn eigenlijk de periodes waarin het in vrijwel elk dierenpark een stuk drukker is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de zomermaanden. In de maanden juli en augustus gaan mensen namelijk liever een dagje uit dan tijdens een regenachtige dag in oktober. Daarnaast is het tijdens de vakanties ook altijd behoorlijk druk in Apenheul. Vooral de zomervakantie is erg in trek. Wanneer je het liefste tijdens een vakantie naar Apenheul wil gaan, maar toch drukte wil vermijden, kun je het beste kiezen voor de voorjaarsvakantie.

Dan is het park overigens net geopend, waardoor het weer een heel andere ervaring is dan in de zomer Apenheul bezoeken. De Apenheul drukte is overigens ook in het weekeinde een stuk erger dan doordeweeks. Als je niet van drukte houdt, is het verstandiger om doordeweeks te gaan.

Druktemeter

Exact is de drukte in het park nooit goed te voorspellen. Op sommige dagen valt de verwachte drukte flink tegen terwijl het soms op een rustige dag ineens heel druk kan zijn. Apenheul heeft een speciale druktemeter op haar website. Hierop kun je zien hoe druk het vandaag is op een schaal van 1 tot en met 10.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat gaat over de drukte in de Apenheul? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Apenheul drukte
4.7 met 100 stemmen

3 Berichten

Moderator

33 minuten ago

Was het druk in de Apenheul dit weekend?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Toen je hier was, was het toen druk?

Moderator

33 minuten ago

Waar heb jij het als druk ervaren in het park?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.