Pretparken Amsterdam

Amsterdam trekt miljoenen toeristen per jaar die allemaal de gebruikelijke bezienswaardigheden gaan bekijken, zoals het Rijksmuseum, maar Amsterdam zou Amsterdam niet zijn als het jou niet allerlei verborgen actie-attracties zou bieden… Ga vliegen in het Flying Theatre en beleef de Flight Experience. Je hangt los van de grond in stoelen die meebewegen met het bolvormige scherm om je heen. Op dat scherm zie je de film This is Holland. Wind-, mist- en geurgenerators zorgen voor een ultieme beleving. Vlieg als een vogel over Nederland in Amsterdam.

Bekijk hier de Amsterdam Dungeon in Amsterdam >>

Bekijk hier meer leuke uitjes in Amsterdam >>

Pretparken & attracties in Amsterdam.

De Virtual Reality Cinema
Bron: https://thevrcinema.com/nl

Net zo’n beleving maar toch anders is De Virtual Reality Cinema, een wereldprimeur. In deze bioscoop krijg je een VR-bril op en neem je plaats op luxe stoelen die meedraaien met de beelden waardoor je écht helemaal in de beleving zit. Er is geen ontsnappen aan, je zit helemaal 360 graden ín de film.

Room Escape Amsterdam, is goed voor spanning en hersenkrakers. Je wordt opgesloten in een kamer en je moet eruit zien te ontsnappen. Dat kan alleen als je alle raadsels oplost. Leuk voor teambuilding, want samenwerken is echt noodzakelijk.

Pretparken Amsterdam
Bron: https://jumpsquareamsterdam.nl/

Vind je het leuker om het buiten echt tegen iemand op te nemen, ga dan met een vriend(in) of meerdere mensen naar Lasertag Amsterdam. Door de nieuwste lasertechnieken gegarandeerd een stoere buitenactiviteit in Amsterdam-West.

Attracties in Amsterdam.

Nóg actiever bezig zijn kun je op Jumpsquare. Zoals de naam al zegt kun je hier springen met een hoofdletter S. In het Fun-Area vind je 750m2 trampolines waar je alle salto’s en toeren op uit kunt halen die je wilt. Het Trick-Area loop je tegen de muren op door de high performance trampolines waar zwaartekracht niet meer lijkt te bestaan.

Kortom Amsterdam levert veel meer fun dan alleen maar schitterende musea.

Meer pretparken:

Efteling
Bekijk hier de ATTRACTIES van de Efteling >>
Walibi
Bekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
Attractiepark Slagharen
Bekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
Duinrell
Bekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
Plopsa
Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
Hellendoorn
Bekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Een reactie achterlaten kan via onderstaand formulier.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met pretparken en attracties in Amsterdam? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *