Pretparken in Amsterdam.

Amsterdam trekt miljoenen toeristen per jaar die allemaal de gebruikelijke bezienswaardigheden gaan bekijken, zoals het Rijksmuseum, maar Amsterdam zou Amsterdam niet zijn als het jou niet allerlei verborgen actie-attracties zou bieden… Ga vliegen in het Flying Theatre en beleef de Flight Experience. Je hangt los van de grond in stoelen die meebewegen met het bolvormige scherm om je heen. Op dat scherm zie je de film This is Holland. Wind-, mist- en geurgenerators zorgen voor een ultieme beleving. Vlieg als een vogel over Nederland in Amsterdam.

Bekijk hier de Amsterdam Dungeon in Amsterdam >>

De Virtual Reality Cinema

Bron: https://thevrcinema.com/nl

Attracties in Amsterdam.

Net zo’n beleving maar toch anders is De Virtual Reality Cinema, een wereldprimeur. In deze bioscoop krijg je een VR-bril op en neem je plaats op luxe stoelen die meedraaien met de beelden waardoor je écht helemaal in de beleving zit. Er is geen ontsnappen aan, je zit helemaal 360 graden ín de film.

Room Escape Amsterdam, is goed voor spanning en hersenkrakers. Je wordt opgesloten in een kamer en je moet eruit zien te ontsnappen. Dat kan alleen als je alle raadsels oplost. Leuk voor teambuilding, want samenwerken is echt noodzakelijk.

Pretparken Amsterdam

Bron: https://jumpsquareamsterdam.nl/

Vind je het leuker om het buiten echt tegen iemand op te nemen, ga dan met een vriend(in) of meerdere mensen naar Lasertag Amsterdam. Door de nieuwste lasertechnieken gegarandeerd een stoere buitenactiviteit in Amsterdam-West.

Attracties in Amsterdam.

Nóg actiever bezig zijn kun je op Jumpsquare. Zoals de naam al zegt kun je hier springen met een hoofdletter S. In het Fun-Area vind je 750m2 trampolines waar je alle salto’s en toeren op uit kunt halen die je wilt. Het Trick-Area loop je tegen de muren op door de high performance trampolines waar zwaartekracht niet meer lijkt te bestaan.

Kortom Amsterdam levert veel meer fun dan alleen maar schitterende musea.

Meer pretparken:

EftelingBekijk de OVERNACHTINGEN van de Efteling >>
Attractiepark SlagharenBekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
DisneylandBekijk de ATTRACTIES van Disneyland >>
PhantasialandBekijk de ATTRACTIES van Phantasialand >>
WalibiBekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
DuinrellBekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
PlopsaBekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
LinnaeushofBekijk de ATTRACTIES van Linnaeushof >>
HellendoornBekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Reactie plaatsen:

Amsterdam
5 met 47 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *