Pretparken Amsterdam.

Bekijk de ATTRACTIES van de Efteling >>

Bekijk de ATTRACTIES van Disneyland >>

Bekijk de ATTRACTIES van Walibi >>

Bekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>

Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>

Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>

Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>

Amsterdam trekt miljoenen toeristen per jaar die allemaal de gebruikelijke bezienswaardigheden gaan bekijken, zoals het Rijksmuseum, maar Amsterdam zou Amsterdam niet zijn als het jou niet allerlei verborgen actie-attracties zou bieden… Ga vliegen in het Flying Theatre en beleef de Flight Experience. Je hangt los van de grond in stoelen die meebewegen met het bolvormige scherm om je heen. Op dat scherm zie je de film This is Holland. Wind-, mist- en geurgenerators zorgen voor een ultieme beleving. Vlieg als een vogel over Nederland in Amsterdam.

De Virtual Reality CinemaAttracties in Amsterdam.

Net zo’n beleving maar toch anders is De Virtual Reality Cinema, een wereldprimeur. In deze bioscoop krijg je een VR-bril op en neem je plaats op luxe stoelen die meedraaien met de beelden waardoor je écht helemaal in de beleving zit. Er is geen ontsnappen aan, je zit helemaal 360 graden ín de film.

Room Escape Amsterdam, is goed voor spanning en hersenkrakers. Je wordt opgesloten in een kamer en je moet eruit zien te ontsnappen. Dat kan alleen als je alle raadsels oplost. Leuk voor teambuilding, want samenwerken is echt noodzakelijk.

Pretparken AmsterdamVind je het leuker om het buiten echt tegen iemand op te nemen, ga dan met een vriend(in) of meerdere mensen naar Lasertag Amsterdam. Door de nieuwste lasertechnieken gegarandeerd een stoere buitenactiviteit in Amsterdam-West.

Pretparken in Amsterdam.

Nóg actiever bezig zijn kun je op Jumpsquare. Zoals de naam al zegt kun je hier springen met een hoofdletter S. In het Fun-Area vind je 750m2 trampolines waar je alle salto’s en toeren op uit kunt halen die je wilt. Het Trick-Area loop je tegen de muren op door de high performance trampolines waar zwaartekracht niet meer lijkt te bestaan.

Kortom Amsterdam levert veel meer fun dan alleen maar schitterende musea.

Reactie plaatsen:

Amsterdam
5 met 28 stemmen
Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Adverteren

Wil je de mogelijkheden tot het adverteren te weten komen? Bijvoorbeeld het plaatsen van een link, een banner of misschien wel een algehele samenwerking. Stuur ons dan een e-mail naar partners@pretparkennederland.nl.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.