Airborne museum prijzen

Entreeprijzen Airborne museum.
Tijdens de tweede wereldoorlog vond de wereldberoemde slag bij Arnhem plaats. Deze slag was de grootste die tijdens de oorlog in Nederland werd gevoerd. Er gebeurde tijdens deze slag veel en niet alles liep even soepel. Het Airborne museum vertelt je alles over de slag bij Arnhem. In het museum vind je verschillende diorama’s die de slag illustreren. Daarnaast ontdek je tijdens de Airborne experience, exact wat er allemaal gebeurd is tijdens de slag van Arnhem. De experience heeft zelfs de gouden reiger gewonnen! Lees hieronder meer over de entreeprijzen van het museum.

Bekijk hier de prijzen >>

Naast de bestaande tentoonstelling heeft het Airborne museum een nieuwe tentoonstelling geopend. In de tentoonstelling ‘Het Netwerk’ ervaar je hoe het was om in het verzetsnetwerk gezeten te hebben. Ook deze tentoonstelling is zo ingericht, dat je zelf kan ervaren hoe het geweest is. Reken dus op veel audiovisuele effecten en bijzondere decors.

Airborne museum prijzen

Bron: https://www.airbornemuseum.nl/tickets-2

Voordat je in de auto of trein springt om het museum te bezoeken, is het fijn om te weten wat je kan verwachten qua entreeprijzen. Hierbij een lijstje van de verschillende soorten tickets en prijzen.

Wat zijn de entreeprijzen?

  • Volwassenen betalen 10 euro voor een kaartje. Kinderen tussen de 13 en 17 jaar betalen 6 euro en kinderen tussen de 4 en 12 jaar 5 euro. Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen.
  • Met een museumkaart is de toegang gratis.
  • Met een Veteranenpas betaal je 6,50 voor een entreekaart.
  • Als je met meer dan 20 personen komt, zijn de prijzen net wat anders. Zo betaal je dan 9 euro voor een volwassene. Kinderen tussen de 13 en 17 jaar betalen dan 5 euro en kinderen tussen de 4 en 12 jaar, 4 euro.
  • De tickets zijn ook online verkrijgbaar. Zo voorkom je dat je bij drukte in een lange rij terecht komt.
  • Militaire groepen en touroperators kunnen in aanmerking komen voor extra korting. Voor meer informatie hiervoor kan je contact opnemen met het museum.

Bekijk op de website van het Airborne museum de exacte prijzen. 

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met de entreeprijzen van het Airborne museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Airborne museum prijzen
4.9 met 8 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.