Airborne museum korting

Wil je werkelijk alles weten over de Slag bij Arnhem? Bezoek dan het Airborne museum. Je treedt hier in het voetspoor van een soldaat die meevocht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zowel de verhalen van de militairen als van de burgers in die tijd komen hier in Arnhem tot leven. Dit bezoekje hoeft overigens niet al te duur uit te pakken. Er zijn diverse mogelijkheden om met korting kaartjes te bestellen. Bekijk hieronder meer informatie over de het Airborne museum met korting.

Bekijk het hier >>

Kortingen op Airborne museum tickets:

 • Kaartjes bestellen via de website van de ANWB. De korting is niet heel hoog, € 1,- per persoon. Maar beter iets dan niets. Je zou eerst een van onderstaande opties kunnen proberen om meer korting te bemachtigen. De tickets kun je alleen via de website van de ANWB
  Airborne museum korting

  Bron: https://www.airbornemuseum.nl/tickets-2

  bestellen, dus niet in een van hun winkels.

 • Met een museumkaart kun je gratis naar binnen.
 • De CJP-pas geeft je een leuke korting op de entreekaartjes.
 • Ga je met een groep van meer dan 20 personen, dan krijg je ook korting bij het Airborne museum.
 • Sluit je gratis aan bij Social Deal. Leuk als je toerist wilt worden in je eigen stad. Ook bij het Airborne museum kom je dan met een leuke korting binnen.
 • Fijnuit.nl is een website die alle mogelijke kortingen die je kunt krijgen tijdens je bezoek naar het Aiborne museum voor je op een rijtje zet. Dit scheelt jezelf veel zoekwerk.
 • Ook Uitmetkorting.nl helpt je om voor een scherpe prijs het museum te bezoeken.
 • Kijk of er ergens op internet een veiling is waar kaartjes voor dit museum worden aangeboden. Is dat het geval, ga er dan even lekker voor zitten. Bied mee, maar ga niet hoger dan het bedrag dat je jezelf hebt voorgenomen. Houd ook rekening met eventueel bijkomende kosten voor administratie e.d.
 • Marktplaats heeft ook nogal eens kaartjes voor musea te koop.

Heb jij een korting gevonden voor het Airborne museum welke anders is dan hierboven? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen. Alvast bedankt!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met kortingen voor het Airborne museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Airborne museum korting
4.6 met 17 stemmen

1 Bericht

Moderator

34 minuten ago

Nog een korting gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.