Airborne museum adres

Het Airborne Museum in Oosterbeek is de plek waar je alles kunt leren over de Slag om Arnhem in 1944. Door middel van onder andere interessante evenementen, rondleidingen, lezingen, workshops en ooggetuigen verhalen kun je in het Airborne Museum op een interactieve manier een leuke én leerzame dag beleven. Ben je benieuwd geworden naar dit museum? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij het makkelijkst naar het Airborne Museum kunt reizen!

Bekijk hier alle informatie en tickets >>

Bereikbaarheid van het Airborne Museum en het adres:

Airborne museum adres

Bron: https://www.airbornemuseum.nl/bereikbaarheid

Het Airborne Museum is gelegen aan de Utrechtseweg 232, 6862 AZ te Oosterbeek. Dit museum in het mooie Gelderland is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

  • Als je met het openbaar vervoer reist kun je het beste de trein naar Arnhem Centraal nemen. Vanaf hier ga je verder met stadsbus 1 of streekbus 352, binnen 15 minuten zul je het museum bereiken. Vanaf Utrecht Centraal doe je er in totaal ongeveer 60 minuten over om naar het Airborne Museum te reizen.
  • Houd je van wandelen en wil je meteen wat van de omgeving zien? Neem dan de trein naar Oosterbeek en wandel vanaf hier naar het museum. Het is een wandeling van ongeveer 10 minuten.
  • Met de auto doe je er zo’n 45 minuten over om vanaf Utrecht naar het Airborne Museum te reizen. Je kunt het museum makkelijk bereiken via de A12 en A50.
    Je kunt je auto gratis parkeren naast restaurant ‘Klein Hartenstein’. Vanaf hier wandel je in een minuut naar het museum.
Extra informatie over het Airborne Museum

Het Airborne Museum is tevens goed bereikbaar voor mindervaliden. Alle ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelen en er zijn eventueel 2 leenrolstoelen aanwezig. Wil je je uitje naar het Airborne Museum extra leuk maken? Combineer je bezoekje aan het museum dan eens met een activiteit in de gezellige stad Arnhem of maak een wandeltocht door de mooie omgeving.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met het adres van het Airborne museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Airborne museum adres
4.8 met 10 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.