Afrika museum prijs

Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan het Afrika Museum in Berg en Dal? Vergeet dan vooral niet om van te voren alvast online je entreebewijzen te bestellen. Met je e-tickets al op zak hoef je namelijk niet in de rij voor de kassa aan te sluiten, maar kun je direct doorlopen naar de ticketscan. Zo weet je zeker dat de start van je bezoek aan het museum snel en soepel verloopt. Je kunt de kaarten natuurlijk ook gewoon aan de kassa in het museum kopen. Bekijk hieronder de prijzen van het Afrika museum.

Bekijk hier de prijzen >>

Prijzen tickets Afrika Museum:

Het Afrika Museum hanteert verschillende tarieven. Kinderen tot en met 18 jaar krijgen korting, terwijl de allerkleinsten tot en met 3 jaar zelfs gratis naar binnen mogen. Er is ook een speciaal gezinsticket, waarmee maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen toegang krijgen tot het museum.

 • Afrika museum prijs

  Bron: https://www.afrikamuseum.nl/nl/plan-je-bezoek-in-het-afrikamuseum/openingstijden-en-prijzen

  Volwassenen: €14,-

 • Kinderen (4 t/m 18 jaar): €6,-
 • Kinderen (t/m 3 jaar): gratis
 • Gezinsticket: €32,50

Het kan voorkomen dat er tijdens een korte periode geen tentoonstelling te zien is in het museum. Je kunt dan wel de vaste collectie bekijken voor slechts 50% van de originele ticketprijs. Een parkeermunt kost €2,-.

Korting op je tickets
Ben je student of in het bezit van een bepaalde kunst- en cultuurpas? Dan krijg je korting op je tickets of zelfs gratis toegang tot het museum. Vergeet deze niet mee te nemen, want je krijgt de korting enkel op vertoon van de desbetreffende pas.

 • Cultuurpas: €6,-
 • Studenten (WO, HBO, MBO): €6,-
 • CJP: €7,-
 • Museumkaart: gratis
 • Vrienden van het Afrika Museum, Museum Volkenkunde, Tropenmuseum: gratis
 • ICOM, Vereniging Rembrandt: gratis
 • Bankgiro Loterij VIP-KAART: gratis

Wie gratis toegang heeft, heeft geen ticket nodig. Vergeet echter niet om je pas in het museum te (laten) scannen.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met de prijs van een toegangskaart voor het Afrika museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Afrika museum prijs
4.5 met 4 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.