Afrika museum openingstijden

Afrika museum openingstijden

Het Afrikamuseum vind je in het plaatsje Berg en Dal. Dit ligt in de buurt van Nijmegen en de Duitse grens. Het Afrikamuseum is een leuk dagje uit, wanneer je geïnteresseerd bent in de kunst en cultuur uit verschillende delen van Afrika. Het museum is te bewonderen door jong en oud. Het Afrikamuseum is er voor iedereen. Bekijk hieronder informatie over de openingstijden van het Afrika museum.

Bekijk hier meer informatie >>

Openingstijden van het Afrika museum

  • Afrika museum openingstijden

    Bron: https://www.afrikamuseum.nl/nl/plan-je-bezoek-in-het-afrikamuseum/openingstijden-en-prijzen

    De reguliere openingstijden van het Afrikamuseum zijn van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is het museum ook geopend op de maandagen. Zo is het museum ook op maandag 15 en 22 2018 oktober geopend. Dit is tijdens de herfstvakantie. In de kerstvakantie in 2018 is het museum op maandag 24 en 31 december geopend. In 2019 is het museum ook op maandagen in de schoolvakanties geopend.

  • Het restaurant en de museumwinkel zijn altijd open, wanneer het museum ook geopend is.
  • Er zijn ook speciale dagen waarop het museum gesloten is. Zo is het museum niet geopend op 25 december(eerste kerstdag), 1 januari(nieuwjaarsdag) en 27 april (Koningsdag). Dit staat ook altijd duidelijk vermeld op de website.
  • Ook voor scholen is het Afrikamuseum geopend. Het Afrikamuseum is te bezoeken voor basisscholen, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en universiteiten. Verder opent het Afrikamuseum ook haar deuren voor het speciaal onderwijs, bso’s en verschillende groepen. Wanneer je met een school of groep komt, is het handig om vooraf even contact op te nemen met het Afrikamuseum. Zo kan het tijdstip en de rondleiding afgestemd worden.
  • Het museum opent ook haar deuren voor iedereen die een kleine of grote ruimte wil huren, voor bijvoorbeeld een vergadering of bijeenkomst. Op de website vind je hierover veel meer informatie. Je kunt hiervoor contact opnemen met het museum.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder achtergelaten worden.

Afrika museum openingstijden
4.5 met 11 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.