Afrika museum adres

Heb jij altijd al een rondreis door Afrika willen maken? Bezoek dan eens het Afrika Museum in Berg en Dal, Gelderland. In dit educatieve en interessante museum kun je door middel van bijzondere collecties, tentoonstellingen en activiteiten meer leren over dit mooie werelddeel en haar rijke cultuur en historie. Ben je benieuwd hoe je het Afrika Museum het beste kunt bereiken? Lees dan snel verder. Bekijk ook de adresgegevens van het museum.

Bekijk het hier >>

Bereikbaarheid van het Afrika Museum, het adres.

Afrika museum adres

Bron: https://www.afrikamuseum.nl/nl/plan-je-bezoek-in-het-afrikamuseum/openingstijden-en-prijzen

Het Afrika Museum is gelegen aan de Postweg 6, 6571 CS te Berg en Dal. Het museum bevindt zich in een mooie bosrijke omgeving, wat het ideaal maakt om het bezoek aan het museum te combineren met bijvoorbeeld een fietstocht of gezellige picknick.
Het Afrika museum is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

  • Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal reis je in ongeveer 90 minuten naar het museum. Je kunt de trein nemen richting Nijmegen, en vanaf daar verder reizen met een busje of auto van Breng Flex. Breng Flex brengt je direct naar de ingang van het museum en kost €3,50 per rit. Aangezien er geen directe bus naar het museum gaat, is Breng Flex de beste optie als je wilt voorkomen dat je meermaals moet overstappen en een stuk moet lopen naar het museum.
  • Tijdens festivals rijden er wel directe bussen vanaf Nijmegen naar het Afrika Museum. Op de website van het Afrika Museum vind je hier meer informatie over.
  • Reis je met de auto? Het Afrika Museum is bereikbaar via de A2, A12 en A15. Vanaf Utrecht bereik je het museum in ongeveer 60 minuten. Op het terrein van het museum kun je parkeren. De parkeermunt is verkrijgbaar bij de kassa, en kost €2,00.

Ben jij al enthousiast geworden over een bezoek aan het Afrika Museum? Wij wensen je in ieder geval alvast een goede reis toe!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met het adres van het Afrika museum? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: vrijdag 15 februari 2019
Wat vind jij?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.