Adresgegevens Julianatoren

De adresgegevens van de het pretpark de Julianatoren in Apeldoorn.
De Julianatoren is een leuk en gezellig pretpark, speciaal gericht op kinderen. Een bezoekje aan de Julianatoren is dan ook ideaal als je een uitstapje met je gezin wilt maken. Als je echter wilt dat de dag geslaagd en ontspannen verloopt dan kan het handig zijn om van te voren de route uit te stippelen en een eventuele routeplanning te maken. Het laatste wat je wilt is natuurlijk onderweg verdwalen of onverwacht werkzaamheden op de snelweg of het spoor tegenkomen.

Bekijk hier het adres van de Julianatoren >>

In dit artikel vertellen we je alles over wat je moet weten als je een bezoekje aan de Julianatoren wilt brengen, zodat je goed voorbereid op pad kunt en optimaal kunt genieten van een dagje in dit leuke pretpark! Lees hieronder meer over de route en de adresgegevens van de Julianatoren te Apeldoorn.

Adresgegevens en route van de Julianatoren.

Onderweg naar de Julianatoren

Julianatoren adres
Bron: Julianatoren.nl

De Julianatoren ligt aan de Amersfoortseweg 35, 7313 AC te Apeldoorn, in de provincie Gelderland. Apeldoorn is in principe vrij centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar vanuit verschillende delen van het land.

Met de auto kun je Apeldoorn bereiken via de A28 of A1. Het beste kun je vooraf online de precieze route plannen vanuit jouw woonplaats, al zullen er ook genoeg borden de richting van de Julianatoren aangeven zodra je Apeldoorn nadert. Vanuit Utrecht, bereik je binnen ongeveer 50 minuten de Julianatoren.

Het parkeren bij de Julianatoren.

Bij de Julianatoren zijn 2 parkeerterreinen te vinden. Het eerste parkeerterrein ligt direct naast het pretpark, het andere parkeerterrein ligt iets verder van het pretpark af maar met de gratis pendelbus ben je alsnog binnen korte tijd op de plaats van bestemming. Het parkeren bij de Julianatoren kost €7,50. Ook met het openbaar vervoer is de Julianatoren prima te bereiken.

Je neemt de trein naar Apeldoorn en vanaf daar gaan meerdere bussen (buslijn 102 en 104) naar de Julianatoren. Met de bus bereik je binnen 10 minuten de Julianatoren. In de zomermaanden gaat er zelfs een speciale bus die je extra snel naar het park brengt! Vanuit Utrecht bereik je in iets meer dan een uur de Julianatoren met het openbaar vervoer. Voordat je op pad gaat raden wij je altijd aan om de actuele verkeerssituatie of de vertragingen en werkzaamheden op het spoor na te kijken.

Bekijk hier alles over de Julianatoren >>

Weekendje weg in Gelderland?

Ondanks dat de Julianatoren dus vrij centraal gelegen is en makkelijk te bereiken is, kun je altijd nog overwegen aan je bezoekje aan de Julianatoren een weekendje weg te plakken. Zo is er in Gelderland nog veel meer te bezoeken zoals de Veluwe, Burgers’ Zoo en de Apenheul (ook in Apeldoorn)! Wij wensen je heel veel plezier!

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met de adresgegevens van de Julianatoren te Apeldoorn? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Meer over pretparken in Nederland.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares