Actiecode Efteling

Een Wereld vol Wonderen. Dat is themapark de Efteling in Kaatsheuvel. Dé plek voor de allerkleinsten, voor de gehele familie maar zeker ook voor de echte waaghalzen. De Efteling biedt spannende achtbanen, indrukwekkende parkshows en werkelijk betoverende attracties. De Efteling ligt bovendien midden in adembenemende natuur, en dat al vanaf 1952. Kaartjes voor het park zijn er in verschillende soorten. Kom je een dag? Of blijf je langer? Met leuke actiecodes krijg je aantrekkelijke korting op de entreeprijs. Lees hieronder meer over de actiecode voor de Efteling.

Bekijk hier de acties >>

Lees verder over:

Waar is een actiecode voor de Efteling te vinden?

De Efteling geldt als het grootste attractiepark van de Benelux en staat ook hoog in de lijst van meest bezochte parken in Europa en de wereld. De prijzenkast van het themapark puilt ondertussen uit en bijzonder is ook al dat het themapark in Kaatsheuvel vanaf 2010 het gehele jaar voor publiek toegankelijk is. De Efteling ademt nog steeds de romantische sfeer van Anton Pieck, al krijgen ook nieuwe stijlen de kans om de Efteling nóg mooier te maken.

Luidsprekers met symfonische composities zijn door heel het park te horen en staan garant voor een ongeëvenaarde sfeer. De Efteling? Dat is het Sprookjesbos, dat zijn sprookjesfiguren, dat is het spookslot en is dus beduidend meer dan een attractiepark alleen. In Kaatsheuvel vind je een theater, twee hotels, vakantieparken, een golfpark, een vakantieverblijf voor zieke kinderen en een werkelijk schitterend natuurgebied. In totaal is de oppervlakte van het park liefst 72 hectare, verdeeld over vijf themagebieden. Ben je benieuwd welke kortingen en kortingscodes er zijn? Dan is het handig om de Efteling goed in de gaten te houden.

Zijn er aanbiedingen bij de Efteling?

In het Sprookjesbos rijd je met de stoomtrein of maak je een droomvlucht. Je vindt er

Actiecode Efteling
Bron: De Efteling.com

het madhouse en de monorail, en op het Anton Pieckplein draai en zweef je naar hartenlust. Er is een theater een openluchttheater en live-entertainment.

In Anderrijk ga je in de Fata Morgana en de Bobbaan of kies je voor het Spookslot of de populaire wildwaterbaan. Eten met uitzicht op de vijver (met Gondoletta) doe je in een van de restaurants van Reizenrijk. Daar geniet van je van het uitzicht van de Pagode (uitkijkplatform) en probeer je niet te verdwalen in het Avonturendoolhof.

Ook bekend is theekopjesattractie Monsieur Cannibale en wat te denken van de Vogel Rok, de overdekte achtbaan. De échte waaghalzen snellen naar Ruigrijk, de plek waar de meest spectaculaire attracties te vinden zijn in de vorm van de Python (stalen achtbaan), Joris en de Draak (houten tweelingachtbaan), De Vliegende Hollander (waterachtbaan en darkride) en dive-coaster Baron 1898.

Zijn er wel actiecodes?

Traptreintjes, speeltuinen, het schommelschip en de rupsbaan; de Efteling biedt veel te veel om op te noemen. Horeca en winkels met prachtige souvenirs maken het park helemaal af. De Efteling heeft liefst 25 horecagelegenheden en het Efteling Hotel kreeg vier sterren toebedeeld.

Kinderen die ernstig ziek zijn, kunnen genieten in het vakantieverblijf waar ze samen met hun familie en vrienden vakantie vieren. De Efteling is te mooi en veel om op te noemen. Het themapark biedt vier verschillende tickets, met of zonder wat extra’s. Online je ticket bestellen betekent meteen een leuke korting van twee euro. En op tal van actiesites is met een actiecode meer korting op kaartjes te krijgen.

Wij wensen je heel veel plezier met een leuk dagje uit in de Efteling en eventueel wel met een overnachting erbij! Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met een actiecode voor de Efteling? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: donderdag 24 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *