Actiecode Efteling

Acties op Efteling.com

Een Wereld vol Wonderen. Dat is themapark de Efteling in Kaatsheuvel. Dé plek voor de allerkleinsten, voor de gehele familie maar zeker ook voor de echte waaghalzen. De Efteling biedt spannende achtbanen, indrukwekkende parkshows en werkelijk betoverende attracties. De Efteling ligt bovendien midden in adembenemende natuur, en dat al vanaf 1952. Kaartjes voor het park zijn er in verschillende soorten. Kom je een dag? Of blijf je langer? Met leuke actiecodes krijg je aantrekkelijke korting op de entreeprijs. Lees hieronder meer over de actiecode Efteling.

Bekijk hier de tickets met korting bij de Efteling >>

Kortingscode voor de Efteling

De Efteling geldt als het grootste attractiepark van de Benelux en staat ook hoog in de lijst van meest bezochte parken in Europa en de wereld. De prijzenkast van het themapark puilt ondertussen uit en bijzonder is ook al dat het themapark in Kaatsheuvel vanaf 2010 het gehele jaar voor publiek toegankelijk is. De Efteling ademt nog steeds de romantische sfeer van Anton Pieck, al krijgen ook nieuwe stijlen de kans om de Efteling nóg mooier te maken. Luidsprekers met symfonische composities zijn door heel het park te horen en staan garant voor een ongeëvenaarde sfeer. De Efteling? Dat is het Sprookjesbos, dat zijn sprookjesfiguren, dat is het spookslot en is dus beduidend meer dan een attractiepark alleen. In Kaatsheuvel vind je een theater, twee hotels, vakantieparken, een golfpark, een vakantieverblijf voor zieke kinderen en een werkelijk schitterend natuurgebied. In totaal is de oppervlakte van het park liefst 72 hectare, verdeeld over vijf themagebieden. Ben je benieuwd welke kortingen en kortingscodes er zijn? Dan is het handig om de Efteling goed in de gaten te houden.

Sprookjesbos

In het Sprookjesbos rijd je met de stoomtrein of maak je een droomvlucht. Je vindt er

Actiecode Efteling

Bron: De Efteling.com

het madhouse en de monorail, en op het Anton Pieckplein draai en zweef je naar hartenlust. Er is een theater een openluchttheater en live-entertainment. In Anderrijk ga je in de Fata Morgana en de Bobbaan of kies je voor het Spookslot of de populaire wildwaterbaan. Eten met uitzicht op de vijver (met Gondoletta) doe je in een van de restaurants van Reizenrijk. Daar geniet van je van het uitzicht van de Pagode (uitkijkplatform) en probeer je niet te verdwalen in het Avonturendoolhof. Ook bekend is theekopjesattractie Monsieur Cannibale en wat te denken van de Vogel Rok, de overdekte achtbaan. De échte waaghalzen snellen naar Ruigrijk, de plek waar de meest spectaculaire attracties te vinden zijn in de vorm van de Python (stalen achtbaan), Joris en de Draak (houten tweelingachtbaan), De Vliegende Hollander (waterachtbaan en darkride) en dive-coaster Baron 1898.

Actiecode

Traptreintjes, speeltuinen, het schommelschip en de rupsbaan; de Efteling biedt veel te veel om op te noemen. Horeca en winkels met prachtige souvenirs maken het park helemaal af. De Efteling heeft liefst 25 horecagelegenheden en het Efteling Hotel kreeg vier sterren toebedeeld. Kinderen die ernstig ziek zijn, kunnen genieten in het vakantieverblijf waar ze samen met hun familie en vrienden vakantie vieren. De Efteling is te mooi en veel om op te noemen. Het themapark biedt vier verschillende tickets, met of zonder wat extra’s. Online je ticket bestellen betekent meteen een leuke korting van twee euro. En op tal van actiesites is met een actiecode meer korting op kaartjes te krijgen.

Bekijk hier de kortingen >>

Wij wensen je heel veel plezier met een leuk dagje uit in de Efteling en eventueel wel met een overnachting erbij!

Actiecode Efteling
4.7 met 122 stemmen

2 Berichten

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heb je de aanbieding nog mee kunnen pakken welke er momenteel is op de website van de Efteling?

Moderator

34 minuten ago

Heb je een actiecode kunnen vinden?

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.