Achtbaancursus voor moeders

Voor veel moeders is het een bekend probleem. Je kind wilt in de achtbaan en vraagt:”Mama, ga je mee?” En dan komt altijd hetzelfde antwoord:”Nee.” Niet omdat moeder niet wilt, maar omdat moeder niet druft.

Daar heeft Walibi holland iets voor gevonden een achtbaan cursus voor moeders. Niet alleen moeders, maar ook bange vaders zijn welkom op 29 maart in het pretpark in Biddinghuizen.

Waar komt de angst vandaan?

De cursus gaat in op de vraag: “Waar komt de achtbaan angst vandaan?” De dag wordt afgesloten met een ritje in de achtbaan.

Ook worden de veiligheidsmaatregelen van de attracties doorgenomen.

mensen in achtbaan

Vliegangst

De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met de stichting VALK. Deze stichting staat er om bekend mensen van vliegangst af te helpen. Zij hebben het idee dat bij angst voor vliegen dezelfde dingen spelen als bij angst voor de achtbaan. Hun expertise zal dan ook onmisbaar zijn bij de achtbaan cursus voor moeders.

Openingsactie

Aan deze cursus is een openingsactie gekoppeld. Hierbij kun je naast de achtbaan cursus voor moeders, een weekendje in een zevenpersoons vakantiehuisje bij Walibi Village en drie dagen entree winnen. Meer informatie

Achtbaancursus voor moeders
5 met 5 stemmen

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz