Linnaeushof aanbieding

Linnaeushof aanbieding

Het Linnaeushof is Europa’s grootste speeltuin en een ontzettend leuke plek om te bezoeken met kinderen. Waarschijnlijk zouden je kinderen wel elk weekend naar Linnaeushof willen om lekker te spelen en te genieten van de vele attracties zoals de kartbaan, de minigolf baan en de waterspeeltuin. En ondanks dat je je kinderen dit van harte zou gunnen, lopen de bezoekjes aan het Linnaeushof al snel behoorlijk in de papieren. Het is daarom altijd slim om te kijken op welke manier jij kunt besparen op een dagje uit. Na het vinden van een interessante aanbieding, kunnen jij en de kinderen tenslotte onbezorgd genieten van een dagje uit! Lees hieronder verder over de Linnaeushof aanbieding.

Aanbiedingen Linnaeushof

Als je naar het Linnaeushof gaat kun je al snel een paar euro besparen door je tickets online te kopen in plaats van aan de kassa. Zo kost de entreeprijs aan de kassa €13,00, terwijl het online €12,00 kost. Mocht je met een grote groep of bijvoorbeeld met een schoolreisje het Linnaeushof willen bezoeken, dan zijn er

Linnaeushof aanbieding
Bron: https://www.linnaeushof.nl/

zowel aan de kassa als online speciale tarieven te vinden. Mocht je in de buurt van het Linnaeushof wonen en van plan zijn regelmatig naar het park te komen, dan is het kopen van een seizoenpas de moeite waard. Met de seizoenpas kun je niet alleen zo vaak naar het Linnaeushof als je wilt, je verkrijgt er ook andere voordelen mee zoals korting op de kartbaan, korting voor vrienden en familie die je meeneemt naar het Linnaeushof en korting op andere attractieparken zoals de Julianatoren en Plopsaland.

Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van het Linnaeushof zodat je altijd op de hoogte gehouden wordt van de laatste acties binnen het park. Ook op de website zelf worden soms speciale aanbiedingen aangekondigd.
Zijn er op de website momenteel geen interessante aanbiedingen? Soms vind je op internet aanbiedingen en kortingsacties waarmee je toch voor een leuk prijsje naar het Linnaeushof kunt. Het loont dus bijna altijd wel om voor vertrek naar het Linnaeushof even op internet rond te speuren en je tickets eventueel online te bestellen!

Hou de website van het Linnaeushof in de gaten!

Naast dat het slim is om op internet de laatste aanbiedingen voor het Linnaeushof in de gaten te houden, raden wij het je altijd aan om voor vertrek de website van het Linnaeushof te controleren. Op sommige dagen is het park namelijk gesloten wegens slecht weer, en het zou natuurlijk zonde zijn als jij en de kinderen met een mooie kortingsbon voor een gesloten park komen te staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *