Aanbieding Slagharen tickets hotel

Attractiepark Slagharen: een themapark waar je met gemak dagenlang kunt verblijven. Genieten van de leuke attracties, spectaculaire shows, en het leuke waterpark Aqua Mexicana. Wil je meer tijd hebben om het park te ontdekken dan alleen maar 1 dag? Kijk dan snel of er aanbiedingen zijn voor Slagharen tickets en een hotel in de buurt. Dat staat garant voor een weekend vol plezier, voor jou en je gezin! Lees hieronder meer over een aanbieding Slagharen tickets hotel.

Bekijk hier de informatie >>

Meer lezen:

Aanbieding Slagharen tickets hotel informatie.

Aanbieding Slagharen tickets hotel
Bron: https://www.slagharen.com/nl/arrangement/78/lastminute-weekend-1

Entreekaarten kun je uiteraard kopen bij de kassa op het park. Maar waarom niet eerst online kijken of er aanbiedingen zijn?

Entreekaartjes kun je online kopen vanaf € 12,50 (de uiteindelijke prijs is afhankelijk van hoeveel dagen vooruit je bestelt). Wil je het waterpark ook bezoeken? Koop dan aparte tickets voor Aqua Mexicana vanaf € 8,00 per dag. Let op: deze tickets zijn alleen geldig in combinatie met een ticket voor het attractiepark, en op basis van beschikbaarheid.

Boek een goedkope aanbieding voor Vakantiepark Slagharen

Liever meerdere dagen genieten van attractiepark Slagharen en het bijbehorende waterpretpark Aqua Mexicana? Boek dan een weekend of midweek op het vakantiepark. Vakantiepark Slagharen ligt direct naast Attractiepark Slagharen, waardoor je het hele verblijf gemakkelijk toegang hebt tot het park. Zo heb je onbeperkte entree naar het park, en het bijbehorende waterpark.

Vakantiepark Slagharen biedt verschillende soorten verblijfstypen, waaronder echte wigwams en verschillende soorten vakantiehuizen. Liever kamperen? Ook dat is mogelijk op de luxe camping met 229 staanplaatsen, waarbij je alle faciliteiten van Attractie– & Vakantiepark Slagharen binnen handbereik hebt.

Verschillende hotels te vinden.

Geen zin om naar huis te reizen na een dagje Slagharen? Liever in een hotel verblijven tijdens je bezoek aan het park? In de buurt van Attractiepark Slagharen zijn diverse hotels te vinden, waarvoor je vaak een leuke aanbieding kan vinden. Boek een verblijf in een hotel nabij attractiepark Slagharen, zodat je nog langer kunt genieten van de leukste attracties en shows.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met een Hellendoorn acties voor het verblijf en of hotel? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares