Aanbieding Hellendoorn tickets hotel

Korte geschiedenis van Avonturenpark Hellendoorn.
Avonturenpark Hellendoorn hoort bij de grootste en meest bezochte pretparken van Nederland. Speelpark Hellendoorn is in 1936 begonnen als een theehuis. In de jaren erna werden hier speeltoestellen aan toegevoegd. Aanvankelijk ging het park door het leven onder de naam Ontspanningsoord De Elf Provinciën. Na de Tweede Wereldoorlog groeide het park snel, met in 1947 de opening van de Doolhof en in 1956 de beroemde sprookjestuin. In 1978 werd de naam van het Ontspanningsoord De Elf Provinciën veranderd in Avonturenpark Hellendoorn, zoals het park nog steeds heet. Lees in dit artikel meer over het Avonturenpark.

Bekijk hier de aanbiedingen en tickets >>

Lees hier verder over de:

Ticket en hotel aanbiedingen Hellendoorn

Aanbieding Hellendoorn tickets hotel
Bron: https://www.avonturenpark.nl/

Het Avonturenpark Hellendoorn heeft tal van bekende attracties. Tot de bekendste speeltoestellen en attracties behoren:

  • Het Drakennest – Dit is een van de nieuwste attracties van Hellendoorn, geopend in 2017. Het Drakennest is een mega disco waarbij je op platen staat die ronddraaien. Natuurlijk krijg je naast muziek een prachtige lichtshow te zien.
  • Tarantula Magica – Maak een gondeltocht in deze bijzondere draaimolen. Zonder bescherming vlieg je enkele keren over de kop door de middelpuntvliedende krachten. Een unieke belevenis voor jong en oud.
  • Rioolrat – Dit is een van de drie achtbanen in Hellendoorn, en een hele vuile. Deze overdekte achtbaan, die in 1996 is geopend, voert de passagier met een gang van 45 kilometer per uur door de riolen van Parijs. De baanlengte bedraagt ruim 300 meter.
  • Wild Waterval – Ontdek in een boomstam hoe een wilde rivier voelt en laat jezelf naar beneden razen op volle snelheid. Deze attractie die geschikt is voor mensen met watervrees.
  • Piraat Enterhaak – Een gave zweefmolen voor de hele familie. Vliegmeer dan acht meter bovendek grond in eenrit die ruim twee minuten duurt.

Boek een hotel bij het pretpark

Avonturenpark Hellendoorn is eigenlijk te groot en rijk aan attracties om in een dag te bekijken. Gelukkig kun je bij dit park een hotel boeken. Zo kun je avonturenpark Hellendoorn volledig van begin tot eind meemaken. Kom maar langs… Als je durft!

Review.

Heb jij een bepaalde ervaring met het pretpark of een overnachting in het hotel? Laat dit dan hieronder weten.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder achtergelaten worden. Nuttig artikel dat te maken heeft met een Hellendoorn actie? Deel dit dan op social media, je website en/of blog. Op deze manier kunnen we dit artikel beter maken.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares