12 nieuwe groepsaccommodaties in Efteling Bosrijk

12 nieuwe groepsaccommodaties in Efteling Bosrijk

Aankomende zomer beschikt Efteling Bosrijk over 144 extra bedden, deze week is namelijk begonnen met het maken van 12 nieuwe groepsaccommodaties, deze zijn te boeken via de website van de Efteling. Ze worden per 2 verdeeld in het vakantiepark, op de plattegrond van de Efteling kunnen de locaties bekeken worden.

12 nieuwe groepsaccommodaties in Efteling Bosrijk

(Bron: Efteling.com)

De nieuwe accommodaties die gebouwd worden hebben dezelfde uitstraling als die momenteel staan in het vakantiepark (de Boshoeves). Ze zijn geschikt tot 12 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Een grote/ruime woonkamer en een grote keuken is te vinden op de begane grond, ook een 2-persoons slaapkamer en een badkamer zijn hier aanwezig. De overige 5 slaapkamers en 2 extra badkamers liggen op de eerste verdieping. Er zijn twee kinderstoelen en twee babystoelen aanwezig. Het volledige artikel lezen? Ga dan naar de website van de Efteling:

12 nieuwe groepsaccommodaties in Efteling Bosrijk
4.3 met 9 stemmen

Moderator

Alles over de leukste pretparken, attracties en nog veel meer.

Leave Comment

Tips

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.

Kortingscode pretpark gevonden?

Heb je een kortingscode of bon gevonden om met korting tickets te bestellen voor een pretpark en/of hotel? Stuur dit dan naar tips@pretparkennederland.nl. Onze lezers zullen je dankbaar zijn!