De leukste pretparken in Nederland

Speelland Beekse Bergen

De Beekse Bergen speelland ligt in het Brabantse plaatsje Hilvarenbeek en is de buurman van het beter bekende safari park Beekse Bergen.

Het speelland en safaripark zijn echter aparte parken (combinatieticket mogelijk) en is een echt doe park dat zich richt op de jeugd.

Centraal in het park ligt een groot meer het speel en strandpark bevindt zich rondom dit meer. Aan de ene kant van het meer bevindt zich een groot zandstrand waar het met goed weer fijn zwemmen en zonnen is.

Speelland Beekse Bergen zandstrand

Bij dit zandstrand bevinden zich diverse waterglijbanen en water attracties en een speeltuin.

  • Wave rider
  • Glijbanen
  • Zandstrand

In het overige deel van het park zijn er speel en doe attracties waaronder

  • Race circuit
  • Verkeerspark
  • Ballenberg
  • Funwheels

Beekse Bergen speelland Hilvarenbeek

Alle attracties in dit park zijn in de buitenlucht en er zijn veel water attracties dus lekker warm en zonnig weer is een must voor een bezoek aan dit park samen met je kinderen.

In het park zijn er 2 betaalde attracties namelijk de kidscars (soort kleine karts) en de Minicars (raceauto’s) de overige attracties zijn inbegrepen in de toegang.

Een bezoek aan het park kan gecombineerd worden met een bezoek aan het naast gelegen safaripark.

Vakantiepark

Heb je niet genoeg aan een dag? Dan kun je ook overnachten op het vakantiepark bij Beekse Bergen. Als je hier overnacht heb je niet alleen toegang tot Speelland Beekse Bergen en Safari Beekse Bergen, maar ook ZooParc Overloon, AquaZoo Friesland, Dierenrijk Nuenen, Sportiom ‘s-Hertogenbosch, Luchtvaart-Themapark Aviodrome. Het park is geheel in Safari stijl. Er zijn verschillende speeltuin, een overdekt zwembad en een restaurant.

Meer informatie…

Acties

Helaas is er momenteel geen speciale actie beschikbaar.


Contact
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 0900-2335732 (€0,15 p.m.)
E-mail: info@beeksebergen.nl

Overnachten vlakbij Beekse Bergen speelland

Duc de Brabant

Neem een frisse duik met de kinderen in het openlucht zwembad als het warm is. De kinderen kunnen zich volop vermaken in de speeltuin. Er zijn verschillende wandel en fietstochten in de omgeving.

Duc de Brabant ligt op een kwartier rijafstand van Speelland Beekse Bergen.